Hobby har i mange år vært verdens ledende produsent av campingvogner, Bak dette positive antall vogner og bobiler som selges, er kvaliteten det
mest overbevisende.Gang på gang har ingeniørene hos Hobby kommet med sine innovative løsninger og lagt standarder for hele markedet.

Det har blitt bygget campingvogner nord i Tyskland siden 1967, og Hobby er i dag verdens største produsent. Denne erfaringen innen utvikling og produksjon merker man også i enhver Hobby bobil.

Finn din drømmevogn eller drømmebobil og velg ditt personlige design blant en av våre 8 serier med 56 mulige planløsninger. 

 

Les mer på Hobby sine websider

fendtcaravan
Flykte fra hverdagens rutine - lev livet i en FENDT.

fendt-caravan


Primært
er det en hemmelighet bak suksessen til Fendt campingvogner:
Følelsen av de sanne verdier.

Den vellykkede blanding av nyttige funksjoner og tidløs design i kombinasjon med høyeste kvalitetskrav gjør at du kan konsentrere deg om det som betyr noe
- din ferie.

Velkommen innom og opplev Fendt

Les mer på Fendt sine websider

 

 
Det er ingen tilfeldighet at en kabe ser ut akkurat som en kabe. Helt siden Kurt Blomqvist bygde den første campingvognen på slutten av 1950-tallet, har de klassiske trekkene hele tiden blitt forent med en streben etter moderne perfeksjon.

Grundig testet

Vi har valgt å ha full kontroll over hele produksjonen for å sikre beste kvalitet i alle detaljer. Vi konstruerer og tester ut nye løsninger i vår egen utviklingshall.

Vi har egne elektrikere og eget snekkerverksted.

Underleverandørene våre hører til europas ledende innen de respek¬tive områdene. Og produksjonen vår foregår i en av europas mest moderne campingvogn- og bobilfabrikker.

For å sikre at alle kabe-produkter får perfekt utforming og funksjon gjennomgår de uførlige tester


Les mer på Kabe sine websider

 

 Tidløs design.
Tidløse verdier.

Nyt et 'atrium-style' oppholdsrom i syv planløsninger med det nye sky-roof og panorama vindu.

Helt ny i-formet eksteriør og dynamisk front og endevegg, GFK konstruksjon og AL-KO chassis.

Nytt interiørdesign med kromdetaljer og høyglans finish og flere tekstilvalg.

Camping i en glamorøs stil
 
Vinner av "European Innovation Award" Astella gir deg den ultimate caravanopplevelsen. Premium sølvgrå i-formet utvendig design, innredning i loftsleilighetsstil, høyglans finish og kromdetaljer, dette er ren glamour. Ny sky-roof og panoramavindu på enkelte planløsninger.

Velg mellom modellene
Astell. Alpina. Adore, Action, Altea, Aviva og Altea4four

Les mer på Adria sine websider